Rational iVario PRO XL

WW9ENRA.0006337
EIA regeling
Bestel
  • Beschrijving
  • Meer

3/1GN (59 dm2)

150 liter

1365 x 894 x 1078 mm

41kW

2 NAC 400 V

Omschrijving

Intelligente technologie kookt, bakt en frituurt in één kooksysteem. Snel en ook precies. Elk gerecht wordt apart en toch kostenbesparend bereid. Uitstekende kwaliteit met weinig personeel. Grote keukens moeten tegenstrijdige behoeften met elkaar verzoenen om economisch te blijven. Net als de nieuwe iVario Pro, die uw productie precisie, productiviteit, snelheid en flexibiliteit biedt.

iCookingSuite

Intelligente regeling met één druk op de knop met de iCookingSuite, de kookintelligentie in de iVario. Die het kooktraject afstemt op het eten, dat alles tot het gewenste resultaat brengt, dat van je leert, zich aanpast aan je kookgewoonten en je waarschuwt wanneer je actie moet ondernemen, zoals een biefstuk draaien. Je kunt er niets op aanbranden of iets laten overkoken. Als je het eten een eigen draai wilt geven, kun je ingrijpen in het kookproces.

iZoneControl

Grote variatie in minimale ruimte met de iZoneControl-optie. Hiermee kunt u tot vier zones creëren vanuit één panbasis en u kunt de grootte, positie en vorm kiezen zoals u dat wilt. U kunt nu in één pan hetzelfde of verschillende soorten voedsel bereiden. Gelijktijdig of met een vertraging, bij dezelfde of een andere temperatuur. Met een kernprobe of door tijd. Altijd zonder toezicht, zonder extra keukenapparatuur, zonder energieverspilling.

iVarioBoost

De combinatie van keramische verwarmingselementen en een krasvaste panbodem met snelle respons voor een hoog rendement, een uitstekende snelheid en een gelijkmatige warmteverdeling. Het geïntegreerde iVarioBoost-energiebeheersysteem verbruikt tot 40% minder energie dan conventionele kooktoestellen en biedt nog steeds reservecapaciteit. Hierdoor schroeit u snel grote hoeveelheden en daalt de temperatuur niet bij het toevoegen van koude ingrediënten.

Snelheid

Met de optionele snelkookfunctie bereikt u tot 35% * kortere kooktijden. Automatische drukopbouw en decompressie maken de iVario Pro snel en gemakkelijk.

Effectieve energie management

Het iVarioBoost-verwarmingssysteem combineert kracht, snelheid en precisie. Het reservevermogen en de precieze warmteverdeling over het gehele oppervlak zorgen ervoor dat de bereiding perfect verloopt. Dat is tot 4 keer zo snel als conventionele keukentechnologie met tot 40% minder stroomverbruik.

Intelligente functies

Hoge voedselkwaliteit zonder toezicht, eenvoudige bediening, versnelde productie, efficiënte flexibiliteit, dit is modern werken met een intelligent kooksysteem.

Beste arbeidsomstandigheden

De iVario Pro maakt de Keuken ergonomisch, arbeidsbesparend, veilig en efficiënt. Goed voor de werkdag. Goed voor de gezondheid.